top of page
DZA_CC9I7893.HEIC

OVER MIJ

Ik ben een onafhankelijke vrouw, geboren en getogen in Den Haag. Mijn roots liggen zowel in Nederland als in Indonesië als oudste dochter van een Indonesische vader en een Nederlandse moeder.

Meer dan 25 jaar ben ik in senior managementrollen werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, in marketing & sales en HR divisies.

 

Als ondernemerscoach of fellow traveler challenge en inspireer ik je om het beste van zichzelf te geven door hun talent maximaal in te zetten: No act, just be en C.

Daarnaast faciliteer ik leiderschapsprogramma en daag ik je vooral uit om jouw potentieel te ontdekken en te gebruiken! Gewoon door te beginnen wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.

Daarom heb ik Bubble-Check opgericht, om mensen van purpose naar praktijk te helpen: B-E-L-I-E-V-E.

Vanuit mijn ervaring in het bouwen van lange termijn vernieuwende strategieën voor organisaties, waar verandering en transformatie nodig is, adviseer ik en spreek ik over de volgende thema's:  

  • Purpose en strategie

  • Dienend leiderschap

  • Diversiteit & Inclusie

  • Verandermanagement (cultuur, mens en organisatie);

  • Bouwen van hoog presterende teams in een inclusieve cultuur;

  • Boardroom collaboration, profile dynamics en coaching.

In non-executive rollen adviseer ik start- en scale ups in HR-tech en Fin-tech bedrijven en ben ik sinds 2018 president van het bestuursvoorzitter van WIFS, Women in Financial Services NL. Ons doel is om meer balans te brengen om een duurzaam inclusief bedrijf te bouwen, vooral als het gaat om de balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden.

Ik heb economie gestudeerd in Rotterdam, heb een MBA Cultuur & Innovatie gevolgd en ben een alumna van Harvard Business School.

En niet in de laatste plaats ben ik al meer dan 30 jaar samen met mijn geweldige soulmate Richard en samen zijn we de ouders van onze 3 prachtige zoons, Jay, Dean & Glenn.

 

De enige beperking in het leven is ons denken, want ik geloof sterk dat als je het kunt dromen, je het kunt creëren en bouwen!

bottom of page